Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Truck opbouw

Werkwijze
Om te beginnen maken we vooraf kennis met een persoonlijk gesprek. Daarna kijken we wat voor uw truck de mogelijkheden zijn en denken actief met u mee. Uiteraard houden we volledig rekening met al uw wensen. Indien het concept u aanspreekt, maken we een passende offerte voor u klaar.

Mogelijkheden
Bij een complete truck opbouw zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Dankzij onze ervaring in de metaalbranche kunnen we vrijwel alles speciaal voor uw truck op maat maken. Denk aan bumpers, zijbeplating, vlonderplaten, slangenrekken, uitlaatsystemen, lampenbalken en veel meer. Het initiatief ligt daarom aan uw zijde. U bepaalt zelf wat u wilt en wat past binnen uw budget. Uiteraard kunnen wij u geheel vrijblijvend adviseren en begeleiden.

Montage & kwaliteit
Tijdens een truck opbouw vinden we het belangrijk dat de klant zich geen zorgen maakt over het project. Daarom verzorgen we graag de complete opbouw van A tot Z. Om het complete project te realiseren, werken we samen met betrouwbare specialisten en experts. We stellen hoge eisen als het gaat om kwaliteit en afwerking. Ook vinden we het belangrijk dat alle delen naadloos op elkaar aansluiten. Onze ervaren monteurs zorgen voor een fantastisch eindresultaat.

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op

Offerte opvragen

Precisie is onze specialiteit

Kwaliteit is onze richtlijn

Service met de klant als koning

© 2024 - GJ Klaassen Metaalbewerking & Truckstyling | Privacyverklaring, webdesign: Stylemaster

Top