Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Metaalbewerking

Machinebouw
Bij GJ Klaassen begeleiden we van concept tot realisatie. We denken met u mee over de praktische aanpassingen of opbouw van machines, onderdelen en halffabrikaten. We werken met de materialen staal, rvs, aluminium en kuststof. Ook hechten we veel waarde aan de afwerking. Om optimale kwaliteit en een sterk product te garanderen, worden constructieve berekeningen in het product verwerkt. Indien nodig ontvangt u van ons een officiële certificering als garantie van onze kwaliteit.

Laswerk
Nauwkeurig laswerk vinden we belangrijk. We werken met strakke lasnaden en een fijne afwerking. Daarom gebruiken we professioneel TIG en MIG las-apparatuur en enkel A-kwaliteit lasdraad. Ook beschikken we over een Siegmund lastafel. Met deze speciale lastafel kunnen we grote en kleine objecten op een juiste manier bewerken. U kunt bij ons terecht voor staal, rvs en aluminium.

Montage
Één van onze voordelen is het compleet leveren van producten. Indien gewenst verzorgen we het gehele proces vanaf het bouwen tot spuitwerk en montage. Om kwaliteit te garanderen, werken we samen met betrouwbare partners en ervaren monteurs. De monteurs hebben al het nodige materiaal, machines en gereedschap binnen handbereik. Zo weet u, dat uw project, bij ons in goede handen ligt.

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op

Offerte opvragen

Precisie is onze specialiteit

Kwaliteit is onze richtlijn

Service met de klant als koning

© 2024 - GJ Klaassen Metaalbewerking & Truckstyling | Privacyverklaring, webdesign: Stylemaster

Top