Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Truckstyling

Maatwerk
Maatwerk is iets waar wij voor staan. We maken alle denkbare opties voor uw truck op maat. Denk aan bumpers, bekisting, lampenbalken, beplating, slangenrekken, etc. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Na een korte kennismaking wordt met onze kennis en ervaring, samen met de klant, een praktisch concept uitgewerkt. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wensen van de klant. Door tijdens de conceptfase al vroeg in te stappen besparen we overbodige kosten en creëren we duidelijke lijnen met de klant.

Kwaliteit
Diverse klanten zoals Scania en Iveco dealers kozen voor GJ Klaassen Metaalbewerking en Truckstyling. We hechten veel waarde aan de afwerking en kwaliteit. Uiteraard beschikken we over een ruime werkplaats met alle voorzieningen binnen handbereik. Ondanks onze hoge kwaliteitseisen kunnen we overigens een prima prijs-kwaliteit verhouding aanbieden.

Oplevering en montage
Ontzorgen doen we graag, indien gewenst verzorgen we het complete project van A tot Z. Denk aan het spuitwerk, de aansluiting van elektra, opbouw en montage. Om een alles-in-een pakket te kunnen aanbieden, werken we samen met gerenommeerde specialisten. Doordat we samenwerken met betrouwbare partners, kunnen we een vlotte oplevering vrijwel altijd garanderen.

Onderhoud
Ook voor het onderhoud van uw truck of aanhanger bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren reparaties uit aan alle metalen delen. Denk aan het vervangen van slijtende delen, ingescheurde lasnaden of het repareren en behandelen van roestplekken.

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op

Offerte opvragen

Precisie is onze specialiteit

Kwaliteit is onze richtlijn

Service met de klant als koning

© 2024 - GJ Klaassen Metaalbewerking & Truckstyling | Privacyverklaring, webdesign: Stylemaster

Top